Knury terminalne

Chude mięso

Jakość mięsa

TN Select

Knur czystorasowy z linii Piétrain, całkowicie pozbawiony genu wrażliwości na stres.

Przeznaczony jest na rynki ceniące tusze o wysokiej zawartości mięsa chudego.

Niezależny test przeprowadzony w Niemczech wykazał najwyższą wartość tuszy TN Select według wskaźnika AutoFOM.

Tempo wzrostu
3/5
Konwersja paszy
4/5
Żywotność
3/5
Chude mięso
5/5
Jakość mięsa
3/5

TN Traxx

Knur mieszany, uzyskany ze skrzyżowania ras Duroc i Piétrain.

Przeznaczony jest dla ferm działających  w klimacie umiarkowanym do gorącego, mających na celu produkcję tusz o dobrej konformacji i o wysokiej zawartości mięsa chudego.

Dzięki znakomitej zdolności poboru paszy stanowi idealne rozwiązanie do wydajnej produkcji w gorącym klimacie.

Tempo wzrostu
3.5/5
Konwersja paszy
4/5
Żywotność
3.5/5
Chude mięso
4.5/5
Jakość mięsa
3/5

TN Talent

Czystorasowy knur z linii Duroc.

Przeznaczony dla producentów, którzy kładą nacisk na wydajną produkcję chudych tusz o wysokiej zawartości szynki.

Testy produktowe dowodzą, że TN Talent zapewnia niższe koszty i wyższą wydajność produkcji mięsa niż konkurencyjne knury.

Tempo wzrostu
4/5
Konwersja paszy
4/5
Żywotność
3/5
Chude mięso
4.5/5
Jakość mięsa
4/5

TN Tempo

Biały syntetyczny knur wyprowadzony z linii Lagre White.

Dla producentów, którzy koncentrują się na taniej produkcji wieprzowiny towarowej. Niezależne badania przeprowadzone przez głównego integratora z USA wykazują najwyższą rentowność zarówno w warunkach wysokiego statusu zdrowotnego, jak i konwencjonalnych warunkach.

Dowiedz się więcej o TN Tempo na tntempo.com (Po angielsku)

Tempo wzrostu
5/5
Konwersja paszy
4.5/5
Żywotność
5/5
Chude mięso
3/5
Jakość mięsa
3.5/5

Norsvin Duroc

Knur czystej rasy Duroc.

Dla producentów, którym zależy na niskich kosztach produkcji oraz wieprzowinie o jakości odpowiedniej dla wyrobów markowych i eksportowych wysokiej jakości.

Norsvin Duroc łączy w sobie najlepsze cechy z obu światów: niskie koszty produkcji i wyjątkowe kulinarne walory wieprzowiny.

Tempo wzrostu
4/5
Konwersja paszy
5/5
Żywotność
4/5
Chude mięso
3/5
Jakość mięsa
4.5/5

Skontaktuj się z lokalnym opiekunem klienta